16 november 2007

We mean it maan!

Lagar mat och lyssnar på Sex Pistols. Något fattas i den heta räkgrytan, men jag kommer inte på vad det kan vara. Okej, Charlie, din förkrympta missunnsamma jävla kristna hycklare, du får väl lite uppmärksamhet du också. Du tycker så mycket och du klipper och klistrar i undersökningar och får fram att heterosexuell, vit (nä stryk det, sånt sägs inte öppet)kärlek inom äktenskapet är det enda som kan göra någon lycklig. Såna som vi som inte har vett eller lust att uppfylla jorden på ditt sätt borde utplånas från jordens yta, eller i alla fall frysas ut. I Malmö gjorde ditt parti succé 1994 genom att lova folkomröstning om minarterna på moskén borta vid jägersro. Det är lite sorglustigt, för som ni vet är det inge större skillnad på imamer och kristdemokrater är det kommer till syne på världen och livet. Men föraktet mot människor som inte ser ut eller beter sig som du lyser igenom även där.


Men normen är så stark, så stark. Och kvinnor underordnar sig och låter sig begränsas. Imponeras av en stark beskyddande arm, ett gulligt litet hus
och vågar bara umgås med med mig, så länge inte HAN får reda på något.
För man får ju förstå att han blir arg och misstänksam.
Med tiden kommer slagen och visst finns jag som en vän även då, men vore det inte lättare om foten sattes ner redan nu?

Sånt här begriper sig inte Charlie Weimers på. För honom finns himmel, helvete, madonnor och horor. Krossa skiten för fan. Once and for all.

2 kommentarer:

Helene sa...

Sydsvenskan har lovat mig en replik på hans artikel förra lördagen. Då ska han få :-)

Anonym sa...

Kärlek framför allt....på lika villkor!