17 november 2007

Kd dör.

Bästa Helene svarar korkade kd om familjepolitiken (bara det ordet ger mig rysningar). Kd förefaller aningen desperata i dessa dagar. Dom är stödparti i en regering som klart och tydligt visar att de inte bara tänker be till gud om klimatåtgärder (utan höjer bensinskatten, om än mesigt lite)och som tycker att vårdadsbidraget är nog med eftergifter åt hallelujaidioterna. Även om det föds en reaktionär varje dag så lär kd vara på utdöende. Sen bor dom kanske inte riktigt i samma stad som mig, om man säger så (religion och civilisation är inte så förenligt, kanske) Här i Malmö driver en kd-människa en blogg som utmålar alla muslimer som terrorister. Jag minns en debatt där han kallade oss gröna för omoderna. Haha, det var som att få en straffspark mot öppet mål. Min replik var självklar: "En som grundar sina idéer på en tvåtusen år gammal bok, ska nog inte försöka berätta för mig vad som är modernt". Kd dör.

1 kommentar:

Anonym sa...

Meningen med denna nyheten är att förvränga bilden av det riktiga förtrycket. Och tillåta alla överskridelser. Man vill mörda muslimerna för att dem har en ond profet. Eller man vill mörda muslimerna för att dem förtrycker kvinnan. Släng bomberna döda familjer dvs kvinnan, mannen och barnen då har du räddat förtrycket mot kvinnan i Islam. Ta över något som inte är ditt och du har räddat andra människor. Döda vem du vill och du är en hjälte. Bekämpa islam? Hur? Åk till Irak och spionera ge informationen till andra medarbetare för att dem ska sikta deras vapen på rätt plats.

www.Allah.info.se

MUSLIMERNA OCH DERAS PROFET ÄR MÖRDARNA

MÖRDA MUSLIMERNA, ALLAHO AKBAR

http://www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

http://www.youtube.com/watch?v=LLE-FKjMdTk

Säg inte till någon, säg inte allt vad dina ögon har sätt

Man får inte prata för mycket i Sverige innan man hamnar i fängelse.
Det är bestämt vad man får tycka och vad man inte får tycka. Det är bara när man använder yttrandefriheten för att kränka muslimer som det är tillåtet.
När man vill säga sin åsikt om en historisk händelse då får man hamna i fängelse.
Se tex den tyske advokaten Jürgen Rieger åtal för förnekelse av Förintelsen.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=1647528
Är detta skämt eller lever vi i sådana samhällen. Där man inte får säga vad man tycker om en historisk händelse men muslimerna kan man fortsätta att attackera på fysiskt och psykiskt sätt.