20 november 2007

Evin Rubar skadar igen.

Förra gången var det feministerna skulle sättas dit. Män är djur, ni vet. Nu är det invandrarföräldrarna. Föräldrarna slår sina barn, därför lever ungrna jävul på Hermodsdalsskolan. Det spelade ingen roll hur mycket rektor Jytte Lindborg sa att hon inte trodde på den enkla förklaringen, den skulle ändå gnuggas in i ansiktet. Evin Rubar har gjort skada igen. Vem är förvånad?
Om Evin Rubars tes skulle stämma, så skulle ungar på åtminstone tio andra skolor springa runt och terrorisera sin omgivning och kalla lärare för jävla fitta. Men så är det inte. Hermodsdalsskolan missköttes under många långa år, innan Jytte Lindborg kom dit. Det var rätt att stänga. Malmös fattiga barn har rätt till en br skola och trygg miljö dom med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En fråga vi inte tycker lika om! Jag tycker hon gjorde ett sjukt bra program. Liksom flera andra tidigare. Hon skildrar den verklighet som jag sett på så nära håll, på ett bra sätt.

(Mänärdjur-dokun har jag inte sett. Men nu handlade det inte om den heller.)

Anders sa...

Jag fattar inte hur detta med kopplingen aga - våldsamma barn skulle vara så speciellt på just Hermodsdal att totalt kaos utbröt. På Örtagård, tex, ser det inte ut så, även om det såklart inte är barnen i bullerbyn där heller (som du vet).

Anonym sa...

Nejdå, kopplingen går att applicera på de flesta RG-skolor också. Believe me. It's a ticking bomb.