09 oktober 2007

Norrlänningar i TV

Peter vill inte ha vänsterpartiet med i en eventuell regering efter valet. Inte jag heller. Jag hade velat ha en grön majoritetsregering. Kan jag inte få det vill jag samarbeta. Allra helst med Fi, men sen hos partierna på vår kant. Det är anstötligt att det i vänsterpartiet finns folk med grumlig syn på Kuba och diverse annat. Men skit i det så länge. Att välta alliansen har högsta prioritet. En annan grej; ibland tror jag att det finns en konspiration i media för att framställa norrlänningar som idioter (inte Peter, då, men så är han ju född i Småland).
Det är kanske inte så konstigt att en björn inte frivilligt vill bli dödad, utan använder sina ramar för att fortsätta leva. Sen påstås norrlänningarna tro att björnen kommer att fortsätta döda folk, nu på gatorna i den lilla byn.
Efter det ger sig ett jaktlag ut för att jaga björnen.
Söte Jesus, låt det inte vara sant.
Säg att det bara är en mediaanka.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ack nej bara en person jagar björnen och den attackerade var obeväpnad. Läs ordentligt och inte med förutfattade meningar.

Anonym sa...

han som blev dödad var från sydsverige

Anders sa...

Jag erkänner utan omsvep att jag läste på dåligt. Hur som helst tycker jag inte om jakt. Norrlänningar har jag däremot ingen åsikt om.