09 april 2007

Neglista.

1. Vilken färg passar du absolut inte i?

- vitt från topp till tå.

2. Vilken svensk artist tycker du är riktigt urkass?

- Veronica Maggio tätt följd av Dr Alban

3. Finns det något som du tycker är så dåligt att du vägrar äta det?

- Fiskbullar. Verkligen.

4. Vilket är det värsta jobb du skulle kunna tänka dig?

- Avgiftskontrollant på radiotjänst.

5. Tristaste sporten på tv?

- Boxning, om det nu är en sport.

6. Sämsta tv-program du vet?

- Big brother. Representerar förmodligen allt ajg avskyr.

7. Sämsta bok du läst?

- Ulla Trenters deckare är väldigt dåliga.

8. Stad du absolut inte vill bo i?

- Bjuv eller nåt liknande skånskt samhällle i inlandet.

3 kommentarer:

holy sa...

Hur kan du ifrågasätta ifall boxning är en sport, samtidigt som du höjer fotboll till skyarna?
Är inte det väldigt fördomsfullt?!
Om du visste hur mycket arbete som ligger bakom många boxares väg till sina mål, skulle du inte sätta dig på så höga hästar att du ifrågasätter deras sport. Jag menar... fotboll kan ju vem som helst spela..... och gör det också.
Fotboll är ju mer en svensk tradition än en sport.

Vilse på Värnhem/Anders sa...

Jämför Muhammed Alis och Ingemar Johanssons hälsotillstånd med Pelés eller Glenn Hyséns, så har du svaret.
"Mer tradition än sport", säger du. Redan från nio-tioårsåldern krävs åtminstone tre träningspass i veckan och inte ens det gör de flesta till duktiga spelare.
Jag betvivlar inte att boxare tränar, men det de tränar på är att skada och misshandla andra människor, inte att passa, dribbla och göra mål.

holy sa...

:) ja så talar en som inte känner sporten. "Tränar på att skada och misshandla"? Se då vilken sport som drar med sig mest våld. Det är INTE boxning. Vilka som drar på sig flest kroppsskador? Inte boxning. Och om vi ska tala ekonomi, vilka som kostar vården mest pengar av sportrealterade skador... INTE boxning.

Boxning i dess "ädla form" har räddat många många unga grabbar från gatan. Vad har fotbollen gjort? Jo dragit med dem ut på gatan i i stället. Huliganbråk, fylla misshandel i grupp.....Folk blir som galna av fotboll i bland. Vanligt folk kan inte ta med sina ungar för risken att se eller utsättas för våld är överhängande. Och det är inte bara i publiken de slåss.... utan även på plan, fast de egentligen bara ska "passa, dribbla och göra mål".
Så nä... man ska nog inte höja en sport som drar med sig så mycket våld och skador till skyarna och förkasta en annan för att den går ut på att mäta krafter genom muskelkraft och tekniska färdigheter.
I boxning är det under fullständigt kontrollerade former och många regler finns för vad som är tilåtet eller ej. I fotboll hoppar de på bakifrån och sparkar motståndaren i huvudet ibland och säger att de siktade på bollen.