14 mars 2007

Irriterar mig som fan.

Irriterar mig som fan på att jag missar bokstäver och versal vid ny mening och sånt där. Där får du, din jävel, säger den lille elake på min axel, som inte tycker att jag duger till. kanske är det ett lagom strax för en språknörd/fascist som jag. Antagligen ska jag bara tro att jag är något sådär lagom mycket. Annars är det uppåt idag. Det borde inte vara det med tanke på att jag är inkallad till nästhögste chefen i morgon biti. Men jag kan faktiskt inte ta det på allvar. kan inte tro att jag på nåt år degraderats från förskolans hjälte och ansikte utåt till sämst av dom sämsta. Så svartvitt kan det inte vara.

Satt och njöt ute i solen på min middagspaus tillsammans med kollegor. "Känns som en strand i ett varmt land, om det inte vore för trafiken", sa den bilpendlande kollegan. "Vems fel är det, då", tänkte jag, men så slog det mig att vi väl är medskyldiga lite till mans. Alla vi som inte gjort tillräckligt för att minska trafiken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kära nån har kollegan aldrig varit vid medelhavländerna med den trafik - illaluktande-som råder ovanför stranden?

Anonym sa...

Jag har liknande problem. Precis som om jag har drabbats av akut ordblindhet eller nåt. Är skitkass på att stava helt plötsligt.