24 april 2006

Just idag

Det är en sån där vårdag då ingenting behöver läggas till. Ungarna plockar tussilago och årets första vallmo lyser sådär knallrött som dom gör. Världen ler, tanterna med sina pudlar, joggare som flåsar förbi och hela MFF:s A-trupp i en stor klunga. Det är som om alla vill ropa: "Se, det är en 24 april, vi firar idag, vi har det bra. Den 24 januari var en helt annan sorts dag. Kallt och vinter både i parken och i mitt hjärta. Sjuk och sorgsen, utan tillstymmelse till solsken i blick.Slängde iväg ett mail till någon som jag tyckte verkade trevlig och fick nästan omedelbar respons. Så var det och på den vägen är det. Som då, nu och sen. Vi.

3 kommentarer:

MissParker sa...

Så oväntat och bra det kan bli du!

Zirie sa...

Mff's A-trupp... hmpf... menar du på fullaste allvar att du kan stå å dreggla över en hel hög med vältränade mans kroppar på betald arbetstid. Det var nog det värsta jag har hört på länge. ;-)

Du är snäll du... blommor...mmmm....
Grattis till motagaren, o grattis till dig också .

Om du kan tänka dig att smitta ner min make så hette rosorna i brudbuketten "Nicole" . Men notera att hans art är en mycket mycket svår sort av data nerd och har således en ganska hög halt av resistenta gener. Men trägen vinner!

;-)

~Zirie

Anders sa...

Det är mig du ska gratulera, Zirie; att jag fått lov att möta grodan. Och MFF...dom bara dom gående där dom. Fick lust att ropa Heja GAIS, men dom är ju som sagt stora och starka. Försöker telepatera till din man...hoppas det går fram...