21 november 2005

Möte i Höör

I en test blev jag japansk mat, i en annan blev jag Lena Ph. Man hittar då både det ena och andra på nätet.
Det börjar bli kväll nu, men för åtta timmar sedan var det fortfarande morgon. Då vaknade jag själv i lägenheten och gick upp, fast försent och skyndade mig till tåget. Trött som bara den. Tåget till Höör och möte hela dagen. Möte med Skånetrafikens styrelse, som alltid kombinerat med en tilllfällig praoplats i arvodes- och privilegievärlden. Missförstå inte. Det flesta förtroendevalda är trevliga, empatiska och snälla, men man blir lite vad man äter. Är man van vid att arvoderas och att åka förstaklass, så är man. Och man vänjer sig fort. Det är lite därför jag tycker att de grönas regel om att man bara skall få sitta en begränsad period är bra.

För livet där uppe bland de politiska molnen är liksom - vad ska jag säga - en annan värld. Man fattar liksom inte att rätt många har ganska trista liv och kasst med pengar och fula billliga kläder. Man menar inte illa, man tänker bara inte på det.

Idag var jag som sagt trött som tomten på annandag jul, det blir så när man inte sover ordentligt. Ändå deltog jag med liv och lust i diskussioner och samtal om reklamen på bussarna och inköp av nya tåg.
Jag påverkar, jag blir lyssnad på.

Bra va?

Nu har sonen hyrt hitch...eller mitch eller vad den heter och jag har hyrt Gegen die Wand. Kvällen är räddad.

Inga kommentarer: