23 augusti 2005

Lyssnar på Patsy Cline

Nu kommer det där snacket tillbaka om attt svenska barn är så kassa på matte jämfört med ungar i andra länder. Ingen ordning i skolan är det och gud så bra allt är i Schweiz, eller vad det nu var dom tog som exempel i radion. Jag tror inte ett skit på det snacket. Jag påstår att det är direkt dåligt om barnen i Schweiz sitter som tända ljus på grund av hot om repressalier och straff. Jag vill inte ha ett folk av passiva smilfinkar. Sverige är ett bra mycket roligare land att leva i för dom flesta. Säg emot bakåtsträvarna.

På ett sätt skulle det vara roligt att se fokpartisterna misslyckas med sin skolpolitik efter nästa års val, men nej, det chansar vi nog inte på, nej. För tänk om dom verkligen får tyst i klassrummen, tänk om dom verkligen får ungar att ange arabelever som misstänkta terrorister, vad har då hänt i vårt land?

Å, Patsy Cline, så bra hon är. Så sentimentalt, så lätt att känna igen sig i. Hennes bittra öde kryddar förstås musiken lite extra.

Snart skall jag se på fotboll. På TV, jag går inte ut mer idag. Tror inte MFF klarar sig. Skall laga en panna kaffe. Inget hörs från festivalen, allt är stilla förutom mina tangenters knatter och musiken, då.

Inga kommentarer: